Lašiša su kaparėliais ir šparaginėmis pupelėmis

2 asm.

Gaminimas 1 val. 40 min.

Reikia:

  • 350 g lašišos filė

  • 200 g šparaginių pupelių

  • 1 skiltelės česnako

  • 500 ml daržovių sultinio

  • 150 ml baltojo sauso vyno

  • kelių šviežių čiobrelių šakelių

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto kaparėlių

  • 1 šaukštelio garstyčių

1. Supjaustykite lašišą ir česnaką.

2. Stiklainiuose susluoksniuokite daržoves ir lašišos gabaliukus.

3. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus ir įdėkite garstyčių.

4. Sudėkite kaparėlius ir čiobrelius.

5. Užpilkite vynu ir sultiniu.

6. Sandariai užsukite ir „virkite“ indaplovėje nustatę apie 1,5 val. plovimo programą.