Lašišos filė su „Yakitori“ padažu ir sezamais (Receptas)

Ypatingai skanus ir sultingas lašišos filė kepsnys su „Yakitori“ padažu ir sezamais privers patikėti, kad žuvį skaniai pagaminti yra lengva, greita ir malonu. Ypač, jeigu turite gruzdintuvę, kurioje galima gruzdinti ir bulvytes, ir vaikų mėgstamus kepsnelius, ir žuvį.

Skanaus!

VMG nuotr.

Lašišos filė su „Yakitori“ padažu ir sezamais pagaminti reikia:

  • 200 g lašišos filė

  • 1 šaukšto „Yakitori“ padažo

  • 1 šaukštelio sezamų sėklų

  • ½ aitriosios paprikos

  • 2 šakelių petražolių

  1. Lašišos filė dėkite į ZYLE karšto oro gruzdintuvę ir gruzdinkite 190 °C temp. 9 minutes arba žuvies gruzdinimo režimu.

  2. Lašišos filė dėkite į lėkštę, patepkite „Yakitori“ padažu, apibarstykite sezamų sėklomis. Ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytą aitriąją papriką bei papuoškite petražolės šakele.

Video receptas:

Skanaus!