Krevečių kapotinis su avokadais ir mangais

Kerniaus Pauliukonio nuotr.

2 asm.

Reikia:

  • 200 g lukštentų virtų krevečių

  • 1 avokado

  • 1 mango

  • aitriosios paprikos (pagal skonį)

  • 50 g šviežių braškių

  • 1 žaliosios citrinos

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Krevetes supjaustykite smulkiais gabalėliais.

2. Nulupkite mangą bei avokadą ir supjaustykite smulkiais kubeliais.

3. Smulkiai sukapokite aitriąją papriką.

4. Sumaišykite paruoštus ingredientus, apšlakstykite šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų.

5. Patiekite papuošę pjaustytomis braškėmis.

Skanaus!