Koldūnai su lašiša, kalendromis ir imbieru

Reikia:

Tešlai:

  • 500 g miltų

  • 1–2 kiaušinių

  • 200–250 ml vandens

  • druskos

Įdarui:

  • 500 g lašišos

  • 20–30 g kalendrų

  • 1 apelsino žievelės

  • 3 cm dydžio imbiero gabalėlio

  • 2 šaukštų sviesto

  • 1 šaukšto pesto padažo

  • druskos, pipirų

1. Kiaušinius suplakite su druska ir vandeniu.

2. Po truputį berkite miltus ir užminkykite nekietą tešlą. Minkykite apie 3–5 min., kad tešla taptų minkšta ir tąsi.

3. Į elektrinio smulkintuvo indą sudėkite smulkintą lašišą, minkštą sviestą ir kalendras. Sutrinkite.

4. Suberkite tarkuotą apelsino žievelę, tarkuotą imbierą, įkrėskite pesto padažo, pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.