Kinrožių arbatos ir apelsinų punčas (Receptas)

Ne tik gaivus, bet ir neužmirštamo skonio kokteilis ir karštai vasaros dienai ir karštam vakarėliui. Su ZYLE ledukų aparatu šį gaivų gėrimą pagaminsite greitai ir lengvai.

VMG nuotr.

Arbatos ir apelsinų punčui pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų kinrožių arbatos

  • 1 l verdančio vandens

  • 2 apelsinų

  • ½ l šalto vandens

  • 1 l citrinų limonado

  1. Karštu vandeniu užplikykite kinrožių arbatą ir atvėsinkite.

  2. Apelsinus supjaustykite griežinėliais.

  3. ZYLE ledukų aparatu pagaminkite ledukus.

  4. Arbatą, ledukus, apelsinų griežinėlius ir citrinų limonadą sumaišykite ir patiekite šaltą punčą.

Video receptas:

Skanaus.