4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
apie 700 g virtų bulvių
1 avokado
100 g ridikėlių
1 ilgavaisio agurko
1 skiltelės česnako
ryšelio žalumynų (česnakų laiškų, krapų, petražolių)
½ citrinos
1–2 šaukštų majonezo
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
1. Bulves supjaustykite stambiais kubeliais ir apkepkite keptuvėje arba orkaitėje, kol gražiai apskrus.
2. Plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius ir agurką.
3. Sumaišykite keptas bulves su ridikėliais ir agurkais.
4. Avokadą sutrinkite su majonezu, kapotais žalumynais ir česnaku, tarkuota citrinos žievele ir įspauskite sulčių. Įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Paruoštu padažu apliekite bulves ir ridikėlius.