Keptos traškios tofu sūrio lazdelės su padažu (Receptas)

Skanus, traškus ir neatsivalgomas užkandis, kuriam pagaminti reikia tik tofu sūrio ir dar kelių ingredientų.

VMG nuotr.

Keptoms tofu lazdelėms pagaminti reikia:

  • 400 g tofu

  • 2 šaukštų miltų

  • 1 kiaušinio

  • Kelių šaukštų panko džiūvėsėlių (tinka ir paprasti)

  • 1 l aliejaus kepti

Padažui:

  • 1 stiklinės graikiško jogurto

  • 2 šaukštų grūdėtų garstyčių

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • Druskos pagal skonį

  1. Tofu sūrį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Nusausinkite.

  2. Padažui visus ingredientus sumaišykite.

Skanaus!