Keptos bulvės su cukinijomis, šparaginėmis pupelėmis ir česnaku

Reikia:

  • 4 vid. dydžio bulvių

  • 2 nedidelių cukinijų

  • 1 galvutės česnako

  • 1 šaukšto aliejaus

  • 2 šaukštų terijakio padažo

  • Žiupsnelio druskos

  • 200 g šparaginių pupelių

  • Kelių šakelių petražolių

  1. Bulves nuplaukite ir supjaustykite puselėmis. Cukinijas ir česnaką perpjaukite pusiau. Viską pašlakstykite aliejumi, supilkite terijakio padažą, įberkite druskos, išmaišykite ir dėkite į kepimo indą. Kepkite apie 20 minučių iki 170 °C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

  2. Šparagines pupeles apvirkite, nusunkite ir įpusėjus kepimui suberkite ant kepančių daržovių. Kepkite dar tiek laiko, kol suminkštės bulvės.

  3. Patiekite pabarstę petražolėmis.