Atnaujinta: 2022 m. gegužės 18 d.
Video receptą rasite čia
2 šaukštų OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI šonkaulių prieskonių
1 kg vištienos petukų
½ saujos aviečių
4 šaukštų DAUMANTŲ pomidorų padažo „Karališkas“
2 šakelių šviežių levandų
Į pasirinktą dubenį pilkite OBELIŲ linų sėmenų ir rapsų aliejų, berkite KOTANYI šonkaulių prieskonius, sudėkite vištienos petukus ir viską gerai išmaišykite. Petukus sudėkite į skardą ir kepkite 180 °C orkaitėje apie 30 minučių.
Į prikaistuvį sudėkite avietes, jas patraiškykite šaukštu, dėkite DAUMANTŲ pomidorų padažą „Karališkas“ ir sukapotas levandų šakeles, pavirkite 2–3 min. ir patraukite nuo kaitros.
Iškepus petukams serviruokite pasirinktame inde ir šalia patiekite padažą.
Skanaus!