Keptas varškės sūris su apelsinų ir avokadų padažu

Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4 asm.

Reikia

  • ~250 g varškės sūrio su kmynais

  • 1 avokado

  • 1 šaukšto apelsinų džemo

  • šlakelio šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių

  • ½ šaukštelio vanilinio cukraus

  • 200 g šviežių braškių

  • 50 g kepintų kedrinių pinijų

  • žiupsnelio druskos

  • žemuogių arba mėtų lapelių (papuošti)

  1. Sūrį supjaustykite juostelėmis.

  2. Avokadą nulupkite, išimkite minkštimą ir sutrinkite maisto smulkintuvu su citrinos sultimis,apelsinų džemu, žiupsneliu druskos ir vanile.

  3. Paruoštu padažu aptepkite varškės sūrio juosteles.

  4. Uždėkite pjaustytų braškių, apibarstykite kedrinėmis pinijomis. Papuoškite žemuogėmis ir lapeliais.

Skanaus!