Kepta lašiša su sojų padažo KIKKOMAN LESS SALT marinatu

2 asm.

Gaminimas 5 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Reikia:

  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus BORGES

  • ½ apelsino

  • 1 šaukštas medaus

  • ½ citrinos sulčių

  • 5–6 laiškinio česnako laiškai

  • 1 šaukštelis prieskonių mišinio SANTA MARIA jūros gėrybėms ir žuviai2 lašišos

  • didkepsniai po 200 g

  • 3 šaukštai sojų padažo KIKKOMAN LESS SALT

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

2. Laiškinį česnaką smulkiai supjaustykite. Apelsiną supjaustykite plonomis riekelėmis.

3. Sumaišykite sojų padažą KIKKOMAN LESS SALT, alyvuogių aliejų BORGES, prieskonių mišinį SANTA MARIA jūros gėrybėms ir žuviai, medų, citrinos sultis ir supjaustytą laiškinį česnaką.

4. Ant popieriaus išdėliokite apelsino griežinėlius, sudėkite ant jų žuvį, užpilkite marinatu ir kepkite 20 minučių.