Atnaujinta: bal 12
Video receptą žiūrėk Alfo instagramo profilyje čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
6–8 asm.
Gaminimo laikas: 12–24 val.
1 NESPRESSO kavos kapsulės „Rich chocolate“
300 ml ŽEMAITIJOS natūralios grietinėlės
150 ml ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės
2–3 DR. OETKER želatinos lapelių
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 MAGIJA varškės sūrelio su kakava ir šokolado gabaliukais
1. Į puodą suberkite kavą iš NESPRESSO „Rich chocolate“ kapsulės, pilkite šaltą ŽEMAITIJOS natūralią grietinėlę.
2. Uždenkite paviršių plėvele ir palikite nakčiai šaldytuve. Geriausia nuo 12 iki 24 val.
3. Į šaltą kavos ir grietinėlės mišinį pilkite dalį ŽEMAITIJOS A2 pieno be laktozės, išmaišykite.
4. Į dubenį pilkite pieno, dėkite želatinos lapelius ir palikite išbrinkti.
5. Kavos ir pieno mišinį perkoškite per sietelį (sietelį uždenkite marlės gabaliuku).
6. Į puodą dėkite išbrinkusią želatiną, pilkite dalį kavos ir pieno gėrimo (kambario temperatūros), berkite KOTANYI burbono vanilinio cukraus. Maišydami kaitinkite.
7. Pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, nuimkite nuo kaitros ir supilkite likusį kavos gėrimą. Išmaišykite.
8. Į stiklinę dėkite MAGIJA varškės sūrelio su kakava ir šokolado gabaliukais. Šaukštu juos šiek tiek suspauskite, kad pasidengtų dugnas.
9. Užpilkite paruoštu kavos gėrimu (kambario temperatūros) dėkite į šaldytuvą sustingti (3–4 val.).
10. Apibarstykite kavos milteliais.
Gardžių atradimų.