Kavos ir ledų kokteilis (Receptas)

Atnaujinta: 2022 m. gruodžio 28 d.

Greitai pagaminamas, gaivus, tirštas desertą lengvai pakeisiantis kavos ir ledų kokteilis su apelsinų likeriu ir romu. Paįvairins kiekvieną jaukų vakarą.

Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia

Kavos ir ledų kokteiliui paruošti reikia:

  • 1 saujos ledukų

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Vanilla Eclair“

  • 50 ml romo

  • 50 ml apelsinų likerio

  • 2 šaukštų vanilinių ledų

  • 1 apvalaus karamelinio vafliuko (nebūtina)

  • Žiupsnelio tarkuoto PERGALĖ juodojo šokolado

  • ⅓ mandarino žievelės

1. Į kokteilių plaktuvę suberkite ledukus, pilkite NESPRESSO kavos „Vanilla Eclair“, romo,

apelsinų likerio, dėkite vanilinių ledų. Viską suplakite.

2. Pilkite gėrimą į pasirinktą taurę, nukošdami ledukus, papuoškite ją vafliuku.

3. Patarkuokite PERGALĖ juodojo šokolado ir mandarino žievelės

PATARIMAI:

1. Jei labiau norite šokoladinio skonio, vanilinius ledus galite keisti šokoladiniais.

2. Taip pat čia labai tiktų riešutų poskonis, todėl galite naudoti ir NESPRESSO kavą „Infiniment

Gourmand“.

Skanaus.