Kavos desertas „Caffe di affogato": mėgaukis dabar – visa kita palauks!

Atnaujinta: 2021 m. balandžio 29 d.

2 asm.

Gaminimas 5 min.

Reikia:

  • 2 puodeliai espresso kavos

  • 4 rutuliukai šviežios grietinėlės ledų

  • 2 šaukštai migdolų riekelių

  • 1 šaukštelis cukraus miltelių

1. Į keptuvę suberkite migdolų riekeles, persijokite cukraus miltelius. Kepkite nuolatos maišydami, kol pradės karamelizuotis cukrus. Išberkite migdolus ant aliuminio folijos, ataušinkite.

2. Į permatomus puodelius kavai sudėkite po 2 rutuliukus ledų, užpilkite ant viršaus kavos ir pabarstykite migdolų riekelėmis.

3. Išsyk patiekite.

  • Jei norite, kad ledai tirptų lėčiau, užpilkite juos šalta kava.

Skanaus!