Karštas nealkoholinis vynas su kava

Karštas vynas yra gerasis ir jaukusis žiemos švenčių palydovas. Receptas su kava kiek neįprastas, bet vertas išbandyti.

#Alfasvienasnamuose žiūrėkite ČIA

Karštam nealkoholiniam vynui su kava reikia:

  • 1 butelio nealkoholinio raudonojo sauso vyno

  • 5 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 1 pakelio SANTA MARIA karšto vyno prieskonių

  • 50 g apelsinų likerio

  • 2 puodelių mėgstamos NESPRESSO kavos

  1. Į puodą supilkite vieną stiklinę vyno, DANSUKKER auksaspalvį sirupą, SANTA MARIA karšto vyno prieskonius ir pavirkite, užvirus sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį ir virkite apie 5 min. Išvirus palikite dar 5 minutėms pastovėti.

  2. Supilkite likusį vyną ir pakaitinkite iki 80 laipsnių temperatūros.

  3. Paruoškite 2 puodelius NESPRESSO kavos. Ir supilkite juos į vyną kartu su apelsinų likeriu.

  4. Vyną nukoškite.

ALFO PATARIMAI:

· Pirmą vyno stiklinę būtinai užvirkite, nes taip atsiskleis visi prieskoniai.

· Kavos rūšį rinkitės tokią, kokią mėgstate.

· Vyno saldumą reguliuokite pildami sirupą. Jei mėgstate saldžiau dėkite jo daugiau, jei ne –dėkite mažiau. Papildomai galite įpilti apelsinų sulčių.

Skanaus!