120 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
1 kiaušinio
200 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
125 g miltų
1 šaukštelio kepimo sodos
100 g PERGALĖ juodojo šokolado
1 saujelės LAYS bulvių traškučių su druska „Oven Baked“
1. ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą kaitinkite prikaistuvyje apie 7–8 min., kol
karamelizuosis.
2. Kiaušinį su DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi išplakite ZYLE
maišyklėje iki putų.
3. Į kiaušinio ir cukraus plakinį po truputį supilkite pravėsusį karamelizuotą sviestą ir
gerai išmaišykite.
4. Sudėkite miltus ir kepimo sodą, gerai išmaišykite.
5. PERGALĖ juodąjį šokoladą sutrupinkite ir įmaišykite į tešlą.
6. Tešlą sudėkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir ant viršaus dėliokite
trupintus LAYS bulvių traškučius su druska „Oven Baked“.
7. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 30 min.
Skanaus.