Kaliaropių blyneliai

Atnaujinta: 2021 m. balandžio 15 d.

2 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 15 min.

  • 400 g kaliaropės

  • 1 skiltelės česnako

  • 3–4 šaukštų miltų

  • 2 kiaušinių

  • 50 ml vandens

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio Provanso žolelių

  • Kelių šakelių šviežių petražolių

  • Aliejaus (kepti)

  1. Nulupkite kaliaropę ir sutarkuokite per smulkią tarką. Taip pat galima sutarkuoti ir česnaką.

  2. Į masę supilkite vandenį, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus, druską, žoleles ir smulkintas petražoles. Viską gerai išmaišykite.

  3. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.

* Jei šį receptą nori išbandyti veganai, vietoje kiaušinių turėtų įpilti daugiau vandens.

Skanaus!