Kalėdinis punšas (Receptas)

Kokiu gėrimu nustebinsite šiemet prie Kalėdų stalo susirinkusius svečius? Išbandykite aromatingą, apelsinais, cinamonu, gvazdikėliais ir citrinomis kvepiantį karštą punšą, kurį paruošti padės #ZYLE virtuvės pagalbininkai.

VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI:

Sluoksniuotas karštas šokoladas


Kalėdiniam punšui pagaminti reikia:

  • 1 apelsino

  • 1 žaliosios citrinos

  • 30 g imbiero šaknies

  • 500 ml raudonojo vyno

  • 350 ml apelsinų sulčių

  • 3 cinamono lazdelių

  • 2 saujų spanguolių

  • 4–5 gvazdikėlių

1. Vaisius supjaustykite griežinėliais.

2. Į ZYLE indukcinį puodą sudėkite visus ingredientus ir ant vidutinės kaitros

pašildykite iki 60–70 °C temp.

3. Punšą su vaisiais ir prieskoniais supilkite į ZYLE termo puodelius.

Video receptas: