Kaip taisyklingai atidaryti austrę? Du gardūs padažai prie austrių

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 20 min.

Porcijų skaičius: 2

Lengvas receptas

Mango padažui reikia:

  • 200 g mango tyrės

  • 150 g alyvuogių aliejaus

  • 1 čili pipiro

  • 1 žaliosios citrinos

  • Druskos

  • Pipirų

1. Mango tyrę ir aliejų supilkite į trintuvą. Įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę, sukapokite čili pipirą ir sudėkite į kokteilinę.

2. Pagardinkite druska, pipirais ir suplakite.

Agurkiniam padažui reikia:

  • 100 g marinuotų agurkėlių SPILVA

  • 70 g saldaus čili padažo

  • 100 g alyvuogių aliejaus

  • Garstyčių

  • 1 citrinos

  • Druskos

  • Pipirų

Marinuotus agurkėlius SPILVA supjaustykite labai smulkiais kubeliais, supilkite aliejų, garstyčias, saldų čili padažą, išspauskite citriną, pagardinkite druska, pipirais ir viską suplakite.

Blenderį galite įsigyti pigu.lt

PATARIMAI:

  • Išbandžius šiuos du padažus garantuoju, kad pamėgsite austres.

  • Padažo produktai atrodo tikrai nesuderinami, bet jie puikiai tinka prie austrių.

  • Prieš atidarant austrę apšlakstykite ją citrina, kadangi austrė yra gyvas organizmas, ji truputėlį prasivers ir bus lengviau atidaroma.

Video receptas:

Skanaus!