Jautienos kukulių troškinys

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Reikia:

  • 1 pakelio SCHWARTZ prieskonių ruošinio aitriųjų pupelių ir mėsos troškiniui

  • 500 g maltos jautienos

  • 1 ropinio svogūno

  • 3 šaukštų aliejaus

  • 125 ml sultinio

  • 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse

  • 400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže

  • 1 šaukšto cukraus

  • žiupsnelio šviežių petražolių

  • druskos, pipirų

1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kukulius.

3. Į vandenį suberkite prieskonių ruošinį, pomidorus savo sultyse ir pupeles. Gerai išmaišykite. Supilkite ant kukulių.

4. Ant lengvos ugnies troškinkite apie 15–20 min.

5. Gatavą troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.