Jau pasirodė: naujausias „Verdu ir kepu“ numeris kviečia skirti laiko sau

Žiemos numeris netradicinis. Taip, kalėdinių patiekalų jame rasite – įdomių, originalių, galbūt pažįstamų, bet svarbiausia – greitai pagaminamų. Tokių, kad po jų pagaminimo liktų laikas sau. Bet juk Kalėdomis gyvenimas nesibaigia, ar ne? Todėl ir toliau „žaidžiame“ su maistu, stengdamiesi išgauti kuo daugiau naudos sau – perkame visą lašišą ir gaminame, panaudodami visas dalis. Juk taip dažnai galvojame – o kaip pagaminti gražią filė, o ką daryti su lašišų papilvėmis? Viską sudėlios į lentynas mūsų nuostabioji šefė Honorata Lyndo.

Vilija nustebins dieviško skonio veganiškais desertais, o Urtė papasakos apie nealkoholinių gėrimų tendencijas pasaulyje. Kartu bandysime pataisyti nepavykusius kepinius, paversdami juos tikrais šedevrais, o jei nieko nesugadinome ir nieko taisyti nereikia – gardūs oranžiniai desertai per 3 minutes laukia jūsų.

Pažvelgsime į avižinės košės veidą ir atrasime naujas galimybes, atskleisime Karolinos Meschino kulinarines nuodėmes, vėl surengsime reidą prekybos centruose, degustuosime, degustuosime, degustuosime ir  ir tiesiog skirsime laiko sau.

#žiemosnumeris #naujas #žurnalas #verduirkepu #naujasverduirkepu #naujasžurnalas