Išsvajotas receptas: desertas su keptomis vyšniomis, rikota ir migdolais

Greitai pagaminamo, išskirtinio skonio deserto su keptomis vyšniomis ir migdolais receptas sužavės kiekvieną.

Desertui su keptomis vyšniomis ir migdolais reikia:

  • 120 g šaldytų vyšnių

  • 1 šaukštas rudojo cukraus

  • 100 g rikotos

  • 1 šaukštelis sutirštinto pieno

  • 1 šaukštas miltelinio cukraus

  • 4 morengai

  • 20 g migdolų riekelių

  1. Migdolų riekeles suberkite į keptuvę, ant viršaus persijokite miltelinį cukrų ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.

  2. Vyšnias iškepkite orkaitėje su šaukštu rudojo cukraus.

  3. Į taurę dėkite vyšnias, rikotą, sumaišytą su sutirštintu pienu, pabarstykite karamelizuotomis migdolų riekelėmis ir puoškite morengu.

Skanaus!