Iš daržo – ant stalo: orkaitėje keptas cukinijų ir migdolų omletas

Atnaujinta: 2021 m. kovo 30 d.

4 asm.

Reikia:

  • 8 kiaušinių

  • 100 ml grietinėlės

  • 120 g fetos sūrio

  • 25 g sviesto

  • 1 nedidelės cukinijos

  • 80 g migdolų

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Kiaušinius išplakite su grietinėle ir sūriu. Įberkite druskos ir pipirų.

  2. Cukiniją supjaustykite griežinėliais, migdolus šiek tiek pakapokite peiliu.

  3. Į sviestu išteptą kepimo formą sudėkite cukinijos griežinėlius.

  4. Užpilkite kiaušinių plakinį, suberkite riešutus ir kepkite iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus!

Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks