Ispaniškas agurkų džemas su vanile (Receptas)

Atnaujinta: 2021 m. rugsėjo 10 d.

Skamba grėsmingai? Ar intriguojančiai? Kaip sužinosite, jei nepasigaminsite?

Receptas, kurio dėka patirsite malonumą ragauti, dalintis ir aptarti šį kiek netikėtą pagardą.

VMG nuotr.

Ispaniškam agurkų džemui su vanile reikia:

  • 500 g agurkų

  • 300 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • 1 vanilės ankštis

  1. Agurkus nulupkite, sutarkuokite stambia tarka arba labai plonai supjaustykite. Į puodą suberkite cukrų ir įdėkite išskobtą vanilės ankštį ir jos turinį.

  2. Virkite apie valandą nustatę labai mažą kaitrą, kol sutirštės. Atvėsinkite, po to užvirinkite ir sudėkite į karštus stiklainius. Užsukite ir apverskite. Laikykite šaltoje vietoje.

Skanaus!