Viešbutyje „Ramada Hotel & Suites“ įsikūręs gourmet restoranas „Imperial“ netaiko jokių kompromisų prastam skoniui. Interjeras subtiliai prabangus, aptarnavimas nepriekaištingas, vynų korta atitiks net didžiausius lūkesčius, klasikinės virtuvės patiekalus ruošia aukščiausios klasės virtuvės meistrai. Su Vilniaus gastronomijos savaitės meniu, leisiančiu prabangų kulinarinį nuotykį patirti už prieinamą kainą, supažindina virtuvės šefė Aldona Gečienė.
Vilniaus gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 20 Eur
Krevečių karpačas su mini buffalo mozzarella sūrio gabaliukais ir citrusinėmis salotomis
Valerijos Stonytės nuotr.
Šparagų sriuba su džiovintu Serano kumpiu
Valetijos Stonytės nuotr.
Suvožtinių rinkinys: vienas – su svogūnų džemu ir kepta foie gras, kitas – su jautiena, šonine, sūriu. Viskas patiekiama su batatų traškučiais
Valerijos Stonytės nuotr.
„Imperial“ adresas: Subačiaus g. 2, Vilnius.
Darbo laikas: I–V – 18:00–24:00, VI – 12:00–24:00, VII – 12:00–22:00
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!
#gastronimijossavaitė #imperial #restoranas #gurmaniškas #prabanga