Neatsivalgomai skanūs, neįtikėtinai lengvai paruošiami. Patiekalas, kuris tinka ir vakarėliui, ir vakarienei.
4 asm.
Vištienos sparneliams pagaminti reikia:
1 kg vištienos sparnelių
Padažui:
200 ml terijakio padažo
2 šaukštų cukraus sirupo
3 šaukštų ryžių acto
1 šaukštelio česnakų miltelių
1 šaukštelio malto imbiero
1 šaukštelio druskos
Sparnelius gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į kepimo formą.
Sumaišykite visus glaistui skirtus ingredientus ir gerai aptepkite sparnelius, bet dalį glaisto pasilikite.
Kepkite apie pusvalandį iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Kas 10 min. vis atidarykite ir atsargiai aptepkite atidėtu padažu.
Skanaus!