Grikiai su šoninės ir nektarinų pagardu

Atnaujinta: 2020 m. kovo 9 d.

Reikia:

  • 120 g karštai rūkytos šoninės

  • 1 nektarino

  • 1 šaukšto medaus

  • 1 šaukšto sojų padažo

  • 1 česnako skiltelių

  • 300 g virtų grikių

  • 40 g sviesto

  • druskos, pipirų

  • aliejaus (kepti)

  • šviežios kalendros

  1. Šoninę ir nektariną supjaustykite kubeliais. Apkepkite keptuvėje su aliejumi.

  2. Sudėkite medų ir sojų padažą bei traiškytą česnaką. Šiek tiek pakaramelizuokite.

  3. Grikius pakepinkite su sviestu ir pagardinkite druska bei pipirais.

  4. Ant grikių uždėkite šoninės ir nektarinų pagardą. Papuoškite šviežia kalendra.