Idėja pietums: jautiena, pievagrybiai ir daržovių puokštė – salotos, suteiksiančios energijos

Atnaujinta: 2019 m. gruodžio 27 d.

Net jeigu turite savo mėgstamiausias salotas, paragavę šių galite imti dvejoti. Pietų dėžučių seriją tęsiame su jautienos, pievagrybių ir avokadų salotomis. Maistingas, sotus, bet neapsunkinantis patiekalas yra kaip tik tai, ko reikia darbo dienos pietums.

Nepamirškite ir kitų šios serijos receptų: kasedilijų su vištiena, čioriso dešrelėmis ir mangu, grikių, pagardintų šonine ir nektarinais, sumuštinio su lašiša, kuris privers pavydėti kolegas, salotų su antiena ir keptomis daržovėmis bei makaronų su jūrų gėrybėmis ir marinuotomis paprikomis!

Jautienos, pievagrybių ir avokadų salotos

160 g jautienos nugarinės

1 marinuotos paprikos

2 morkų

160 rudųjų pievagrybių

100 g konservuotų kukurūzų

100 g ankštinių žirnių

1 avokado

druskos, pipirų

laiškinių česnakų

aliejaus (kepti)

  1. Jautieną, papriką ir morkas supjaustykite vidutinio dydžio juostelėmis.

  2. Apkepkite viską keptuvėje su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais, po to sudėkite pievagrybius ir permaišykite.

  3. Kai viskas apkeps, sudėkite visus ankštinius, dar šiek tiek patroškinkite ir sudėkite skiltelėmis pjaustytą avokadą.

  4. Pagardinkite druska, pipirais ir kapotais česnakų laiškais.

#avokadas #priešpiečiųdėžutė #salotossupievagrybiais #pietųdėžutė #salotųreceptai #pietums #salotossuavokadu #salotos #jautiena #pietųidėjos #salotossujautiena #pievagrybiai