Humusas su keptais batatais

6-8 asm.

Gaminimas 5 min.

Reikia:

  • 1 nedidelio kepto batato (apie 200 g)

  • 240 g konservuotų avinžirnių

  • 1 skiltelės česnako

  • 50 g nuluptų ir skrudintų migdolų

  • ½ šaukštelio maltos kalendros

  • ½ šaukštelio rūkytos paprikos

  • ¼ šaukštelio aitriosios paprikos

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.