Humusas su burokėliais ir kanapėmis

6-8 asm.

Gaminimas 5 min.

Reikia:

  • 1 vid. dydžio kepto burokėlio

  • 240 g konservuotų avinžirnių

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 kupino šaukšto kanapių sėklų branduolių

  • ½ šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • ½ citrinos sulčių Žiupsnelio druskos

1. Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.