Atnaujinta: 2023 m. vasario 28 d.
4 asm.
10 g želatinos (birios arba lapeliais)
200 ml šalto vandens
1 stiklinės nesaldaus vermuto
330 g SANPELLEGRINO limonado su apelsinais ir granatomis
2 raudonųjų apelsinų
2 šaukštų granatų sėklų
Keleto aviečių
1. Želatiną palaikykite šaltame vandenyje apie 10 min., tada nupilkite vandenį ir maišydami
pakaitinkite, kol ji ištirps.
2. Į želatiną supilkite vermutą, SANPELLEGRINO limonadą su apelsinais ir granatomis, išmaišykite.
3. Apelsinus nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir dėkite į pasirinktą indą, suberkite granatų sėklas ir per pusę perpjautas avietes.
4. Į indą supilkite kokteilį ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
PATARIMAI
1. Jei norite, kad kokteilis greičiau sustingtų, naudokite šaltus produktus.
2. Jei ruošite vaikams, vietoj vermuto pilkite limonadą.
Skanaus,
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.