„Horchata“ kokteilis (Receptas)

Atnaujinta: 2023 m. lapkričio 16 d.

„Horchata“ vadinami augaliniai nealkoholiniai kokteiliai, kurių pagrindas augalinis „pienas": migdolų ryžių, avižų ir pan. Gali būti patiekiami ir karšti, ir šalti, be to, skanu, kai kvepia kava. Šis receptas būtent toks.

VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia

2–3 asm.

Gaminimo laikas: 12 val.

Kokteiliui pagaminti reikia:

  • ½ saujos ryžių

  • ½ saujos migdolų riešutų be luobelės

  • 1 lazdelės cinamono

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 500 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 saujos ledukų

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos

1. Ryžius, migdolus, cinamoną, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir TICHĖ natūralų

negazuotą mineralinį vandenį sudėkite į ZYLE kokteilinę ir gerai sutrinkite.

2. Palikite pastovėti per naktį ir perkoškite.

3. Į stiklinę dėkite ledukus ir užpilkite NESPRESSO espreso kava.

4. Ant viršaus užpilkite ryžių gėrimo.

Gardžių atradimų.