Grill tūtelės mėgstantiems dešreles ir braškes (receptas tik iš 4 ingredientų)

Pagrilintas dešrelės ir tortilijos suktinukas su braškėmis bei saldžiarūgščiu padažu idealiai tinka vakarienei ir namuose, ir gamtoje.

Lengvas ir greitai pagaminamas patiekalas.

VMG archyvų nuotr.

Grill suktinukams pagaminti reikia:

4 suktinukams:

  • 2 vidutinių tortilijų

  • 4 vištienos arba kalakutienos dešrelių

  • 4 braškių

  • 8 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažo „Sweet Chilli“

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  1. Tortilijas perpjaukite per pusę, patepkite KĖDAINIŲ KONSERVŲ padažu „Sweet Chilli“.

  2. Į tortilijos galą dėkite ant grilio apkeptą dešrelę, plonai supjaustytą braškę ir susukite į ritinėlį.

  3. Patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite ant grilio vartydami iš visų pusių apie 2 minutes.

ALFO PATARIMAI:

  • Jei neturite grilio, galite kepti grilio keptuvėje, orkaitėje arba paprastoje keptuvėje.

  • Suktinukus galite valgyti tiek karštus, tiek šaltus.

  • Suktinukus galite patiekti su naudotu padažu ir juos jame mirkyti.

  • Vietoje dešrelių galite naudoti keptą vištienos ar kalakutienos krūtinėlę.

  • Saldžiarūgštis padažas idealiai tinka su braškėmis ir sudaro nuostabų derinį.

Skanaus!