2 svogūnų laiškų
1 saujelės petražolių
½ vidutinio dydžio aitriosios paprikos
1 žaliosios citrinos
8 šaukštų PRESSED PURITY aliejaus „Apricot Kernel oil“
400 g šviežių krevečių
1 saujos sultenių lapų
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Svogūnų laiškus, petražoles ir aitriąsias paprikas susmulkinkite, sumaišykite su puse žaliosios citrinos sulčių, druska pipirais ir 6 šaukštais PRESSED PURITY aliejaus „Apricot Kernel oil“.
Valytas krevetes marinuokite likusiomis žaliosios citrinos sultimis, druska, pipirais ir PRESSED PURITY aliejumi „Apricot Kernel oil“ apie 30 min.
Marinuotas krevetes suverkite ant iešmelių ir kepkite ZYLE grilyje ant maksimalios kaitros apie 1,5–2 min.
Patiekite keptas krevetes ant sultenių lapų ir apšlakstykite žolelių užpilu.
Video receptas:
Skanaus!