Grikių garnyras su grybais (Receptas)

Atnaujinta: bal 8

Be garnyro niekaip. Šis, grikių ir grybų garnyras su porais tiks ir prie keptos viščiuko, ir prie mėsos kepsnio, ir kaip savarankiškos šiltos salotos ar grikių košė su pagardais. Labai universalus, bet labai paprastas patiekalas.

VMG nuotr.

Grikių ir grybų garnyrui (košei) paruošti reikia:

  • 400 ml virtų grikių

  • 1 poro

  • Aliejaus (kepti)

  • 400 g rudųjų pievagrybių

  • Žiupsnelio druskos

  • Šviežių arba džiovintų čiobrelių

1. Porą supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite aliejuje. Supjaustykite grybus ketvirtadaliais ir taip pat pakepinkite.

2. Suberkite kartu grikius, išmaišykite, įberkite druskos, čiobrelių.

Gardžių atradimų.