1 stiklinės grikių
4 džiovintų pomidorų
Pusės valgomojo svogūnėlio
6 šaukštų korėjietiškų morkų
280 g KĖDAINIŲ KONSERVAI humuso su saulėje džiovintais pomidorais
Kelių kuokštelių mėgstamų daigų (labiausiai tinka ridikėliai ir pipirnės)
10 šviežių ridikėlių
Mažos skiltelės česnako
Mėgstamų sėklų
Grikius išvirkite (tik nepervirkite). Į juos dėkite smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus su aliejumi ir svogūną, įtarkuokite česnaką. Viską išmaišykite.
Grikius berkite į serviravimo indą. Šalia dėkite morkas, KĖDAINIŲ KONSERVAI humusą su saulėje džiovintais pomidorais, daigus.
Dėkite ridikėlius ir apibarstykite sėklomis. Skanaus!
ALFO PATARIMAI:
Galite grikius patiekti tiek šiltus, tiek šaltus.
Vietoj ridikėlių galite rinktis vyšninius pomidoriukus ir agurkus.
Skanaus!