Atnaujinta: bal 8
Video receptą žiūrėk Alfo IG profilyje čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
16 spurgų
Gaminimo laikas: apie 1 val.
200 g razinų (dviejų rūšių: auksinių ir paprastų)
Romo (mirkymui)
200 g ŽEMAITIJOS pusriebės varškės
1 kiaušinio
1 šaukšto DANSUKKER cukraus miltelių
Žiupsnelio druskos
⅓ citrinos žievelės
1 šaukštelio DR. OETKER kepimo miltelių
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
3 šaukštų miltų
2–3 MAGIJA glaistyto varškės sūrelio su kondensuoto pieno įdaru
ŽEMAITIJOS kefyro kokteilio su bananais ir braškėmis (patiekti)
Liofilizuotų juodųjų serbentų (papuošti)
1. Razinas mirkykite šiltame rome per naktį arba bent 2–3 val.
2. Į dubenį dėkite ŽEMAITIJOS pusriebės varškės, įmuškite kiaušinį, berkite DANSUKKER cukraus miltelių, DR. OETKER kepimo miltelių, druskos, įtarkuokite citrinos žievelės. Paskaninkite KOTANYI burbono vaniliniu cukrumi. Viską išmaišykite.
3. Berkite miltų, dėkite razinas ir maišykite.
4. Rankas suvilgykite aliejumi, kad tešla neliptų prie rankų, formuokite spurgas. Į jų vidų dėkite po gabalėlį MAGIJA glaistyto varškės sūrelio su kondensuoto pieno įdaru.
5. Puode įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti spurgas. Nepamirškite jų pavartyti, jei pačios neapsivers.
6. Iškepusias dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų aliejaus perteklius.
7. Apibarstykite trupintais liofilizuotais serbentais ir cukraus milteliais.
8. Patiekite su ŽEMAITIJOS kefyro kokteiliu su bananais ir braškėmis.
Gardžių atradimų.