Atnaujinta: 2023 m. spalio 22 d.
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
3 šaukštų „Rududu“ kremo (kambario temperatūros)
2 vidutinio dydžio obuolių
1 banano
Žiupsnelio cinamono
Kiaušinio plakinio (patepti)
2 šaukštų miltelinio cukraus
1. Iškočiokite tešlą, kol padvigubės į plotį.
2. Aptepkite ją kremu.
3. Nulupkite obuolius, supjaustykite skiltelėmis, bananą – griežinėliais, pabarstykite cinamonu.
4. Vaisius sudėliokite ant apteptos tešlos.
5. Atsargiai susukite vyniotinį ir supjaustykite jį į 12 vienodo dydžio pyragaičių.
6. Pyragaičius suguldykite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite kiaušinio
plakiniu ir dėkite kepti į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 13–15 min.
7. Iškepusias bandeles apsijokite milteliniu cukrumi.
Gardžių atradimų.