Greitieji obuolių „creme brulee“

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 45–50 min.

Porcijų skaičius: 5–6 porc.

Vidutinio sudėtingumo receptas

Obuolių krembriulė pagaminti reikia:

  • 300 g obuolių

  • 50 g migdolų pieno (arba bet kokio kito pieno)

  • 20 g cinamono

  • 80 g DANSUKKER cukraus sirupo

  • 100 g graikinių riešutų, razinų

  • 200 g duonos traškučių Bon Chance BON DROPS braškių ir sūrio pyrago skonio

  • 100 g miltų

  • 120 g NATURLI margarino

Orkaitę galima įsigyti www.pigu.lt

1. Obuolius supjaustykite stambiais kubeliais, užpilkite pienu, DANSUKKER cukraus sirupu. Supilkite razinas, graikinius riešutus ir suberkite cinamoną.

2. BON DROPS duonos traškučius, miltus ir NATURLI margariną sutrinkite rankomis iki trupinių.

3. Obuolių masę dėkite į molinius indelius, ant viršaus sudėkite duonos traškučių masę.

4. Kepkite orkaitėje 180 0C temperatūroje apie 30 min. Galite patiekti su ledais.

PATARIMAI

  • Daug sveikesnis ir ne toks kaloringas kaip tikrasis „creme brulee“.

  • Puikus ir visiškai kitoks obuolių panaudojimas, nei kepant obuolių pyragą.

  • Duonos traškučiai puikiai tinka ir suteikia netikėto traškumo.

Video receptas:

Skanaus!