2–4 asm.
200 ml grietinėlės
100 g PERGALĖ juodojo šokolado
2 šaukštelių DANSUKKER cukraus miltelių
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Infiniment Fruite“
2 vidutinių bananų
6 GAIDELIS sausainių „Spanguolė“
100 g DOBILAS ekologiško jogurto su bananais
1–2 saujų aviečių
1. Į puodą supilkite grietinėlę, dėkite laužytą PERGALĖS juodąjį šokoladą ir ant nedidelės kaitros jį išlydykite. Tada berkite DANSUKKER cukraus miltelius, išmaišykite ir išjunkite kaitrą.
2. Supilkite NESPRESSO espreso kavą su avietėmis, išmaišykite. Sudėkite bananus ir su
ELECTROLUX trintuvu viską sutrinkite iki vientisos masės.
3. Į stiklinę berkite laužytus GAIDELIS sausainius „Spanguolė“, pilkite šokoladinio kremo, dėkite
avietes, pilkite DOBILAS ekologiško jogurto su bananais ir papuoškite dar keliomis avietėmis.
PATARIMAI:
1. Grietinėlę galite pakeisti sutirštintu pienu ar tiesiog pienu.
2. Šį kremą galite ne tik patiekti kaip desertą, bet juo gardinti kepinius, tortus, pyragus, daryti
pertepimus ar tiesiog sluoksniuoti stiklinėse.
3. Kremą galite valgyti tiek šiltą, tiek atšalusį. Jei norite puresnės konsistencijos, atvėsusį kremą
galite išplakti plakikliu.
4. Šiame deserte reikėtų rūgštesnių uogų: aviečių, vyšnių ar jų derinio.
Skanaus.