Greitas ledų ir kavos skanėstas (Receptas)

Gaivinantis, įkvepiantis ledų ir kavos desertas, kurį pagaminsite vos per kelias minutes.

Lengvas Alfo Ivanausko receptas dideliam malonumui.

Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia

Greitam ledų ir kavos desertui pagaminti reikia:

  • 1 puodelio NESPRESSO juodos kavos „Nicaragua”

  • 2 mėgstamo šokolado skiltelių (pvz.: PERGALĖS UNIQUE juodojo šokolado „Madagaskar“)

  • Kelių šaukštų avižinių ledų OATSIDE THE BOX su pistacijomis

  1. Į NESPRESSO juodos kavos „Nicaragua” puodelį dėkite rankomis sutrupintą šokoladą ir viską išmaišykite su šaukšteliu, kad šokoladas ištirptų.

  2. Į kitą puodelį dėkite avižinius ledus OATSIDE THE BOX su pistacijomis ir užpilkite juos kavos ir šokolado užpilu. Skanaukite!
     

ALFO PATARIMAI:

· Šiam desertui galite naudoti tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą.

· Jei mėgstate cinamoną, kartu su kava galite įberti ir jo.

· Jei norite, šį desertą galite paskaninti kavos likeriu.

· Desertą skaniausia valgyti iškart, kol dar ne visai ištirpę ledai.

Skanaus!