1 pakelio mėgstamų sausainių
4 bananų
⅓ citrinos žievelės
125 g WELL DONE aviečių
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
1. Sausainius sulaužykite rankomis lyg ruoštumėte tinginiui. Galite juos šiek tiek patrinti rankomis.
2. Bananus nulupkite ir sukapokite taip, kad susidarytų tiršta masė. Dėkite ant sausainių.
3. Nuplaukite citriną ir įtarkuokite jos žievelės.
4. Suberkite WELL DONE avietes. Viską išmaišykite.
5. Skardelę išklokite kepimo popieriumi ir dėkite paruoštą pyrago masę. Tolygiai ją paskirstykite po visą pagrindą ir suspauskite.
6. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 12 min.
7. Iškepusį pyragą atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite papuošę avietėmis bei mėtų lapeliais.