Greitai pagaminamas karštas šokoladas (Receptas)

Atnaujinta: 2023 m. lapkričio 26 d.

Ko norisi vėsią dieną? Kažko tiršto, karšto, saldaus, aksominio... Karštas šokoladas yra puikus pasirinkimas. Kaip jį išsivirti išties tobulą: kaip tik tokį, kokį prisimename iš vaikystės.

Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia

4–6 asm.

Karštam šokoladui pagaminti reikia:

  • 200 ml grietinėlės

  • Žiupsnelio cinamono su kardamonu

  • Žiupsnelio KOTANYI malto imbiero

  • 120 g PERGALĖ juodojo ir pieniško šokolado

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

1. Į puodą pilkite grietinėlę, berkite cinamono su kardamonu, KOTANYI imbiero, kaitinkite.

2. Į karštą grietinėlę sudėkite PERGALĖ juodąjį ir pienišką šokoladą. Maišykite, kol jis išsilydys.

3. Pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo, kaitinkite. Užvirti nereikia.

PATARIMAI

1. Šokoladą rinkitės tokį, kokį mėgstate. Galite eksperimentuoti jo kiekiais. Vieną kartą dėti

daugiau juodojo, kitą kartą – pieniško.

2. Jei mėgstate, galite įtarkuoti apelsino žievelės.

3. Šį šokoladą būtų labai skanu ragauti su GAIDELIS pusrytainiais (morkų ir cinamono).

Gardžių atradimų.