Gardžiausi „hotdog’ų“ konkurentai 

Atnaujinta: 2021 m. birželio 18 d.

Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą ALFAS VIENAS GAMTOJE žiūrėkite ČIA

Reikia:

  • 1 skiltelės česnako

  • ½ raudonojo svogūno

  • ½ pusės aitriosios paprikos

  • Kelių šaukštų SANTA MARIA BBQ padažo su skrudintais česnakais

  • 2 ilgų dešrelių

  • 2 trumpų storų dešrelių

  • 2 SANTA MARIA tortilijų

1. Česnaką ir svogūną smulkiai sukapokite. Papriką taip pat smulkiai supjaustykite. Viską sudėkite į dubenį ir pagardinkite padažu.

2. Dešreles pakepkite grilyje.

3. Ant tortilijų tepkite paruošto padažo.

4. Iškepusias dešreles dėkite ant tortilijos ir suvyniokite. Dar šiek tiek pakepkite ant grilio, kad sušiltų tortilijos. 

Skanaus!