Gardi adžika su žaliosiomis paprikomis ir česnaku ne tik žiemai

Atnaujinta: 2020 m. spalio 13 d.

Laidą ALFAS VIENAS NAMUOSE žiūrėkite ČIA

Išeiga 500 ml

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • 350–400 g žaliųjų paprikų

  • 1–2 žaliosios aitrios paprikos

  • 50 g česnako

  • 30 g petražolių

  • 30 g kalendros

  • 25 g cukraus

  • 15 g druskos

  • 50 ml obuolių acto

  • 50 ml aliejaus

1. Nuplautas daržoves ir prieskonines žoleles lengvai pasmulkinkite ir sudėkite į smulkintuvo indą.

2. Viską sutrinkite, supilkite actą, aliejų, suberkite cukrų ir druską.

3. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į švarius stiklainius ir laikykite šaldytuve.

ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate kalendrų, rinkitės kitas prieskonines žoleles, bet aš jums siūlau išbandyti šias – kokia adžika be kalendrų.

· Tinka prie žuvies, vištienos patiekalų, jau išvirtų sriubų, makaronų.

Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt

Skanaus!