Atnaujinta: 2023 m. gegužės 23 d.
Prenumeruok Alfo laišką ir kiekvieną penktadienį gauk 10 Alfo atrinktų receptų.
Naujienlaiškį nemokamai prenumeruok čia.
⅓ ilgavaisio agurko
½ skiltelės česnako
1–2 šaukštelių KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 šaukšto granatų sėklų
Keleto marinuotų svogūnėlių
Keleto šviežių mėtos lapelių
1. ZYLE pjaustykle supjaustykite agurką pailgomis juostelėmis, patrinkite tarkuotu česnaku, pilkite KIKKOMAN padažo „Ponzu“ ir viską išmaišykite rankomis.
2. Į dubenį dėkite agurkus, granatų sėklas ir griežinėliais pjaustytus svogūnėlius. Viską išmaišykite.
3. Papuoškite mėtos lapeliais.
PATARIMAI
1. Jei mėgstate aštriau, galite įdėti pjaustytos aitriosios paprikos.
2. Salotas galite patiekti ne tik prie vėrinukų, bet ir mėgstamų žuvies bei mėsos patiekalų ar valgyti vienas.
Skanaus.