Filo tešlos krepšelis su ožkos sūriu ir šilauogėmis

Reikia:

  • 6 filo tešlos lakštelių

  • Aliejaus patepti

  • Sauja džiovintų šilauogių

  • 50 ml stiprios arbatos

  • 200 g minkšto ožkos sūrio

  • 50 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu

  • Keli lapeliai rozmarino

  • 1 kiaušinis

  • Druskos

  • Žiupsnelis tarkuotos citrinos žievelės

Labai trašku. Puikus mažas užkandis, be to, tinka pasiimti su savimi.

1. Šilauoges užmerkite arbatoje.

2. Tešlos lakštelius dėkite į formeles kiekvieną sluoksnį patepdami aliejumi. Išklokite 5–6 sluoksnius. Trumpai pakepkite orkaitėje.

3. Ožkos sūrį sumaišykite su kiaušiniu, druska, rozmarinu ir citrinos žievele. Sudėkite nusunktas šilauoges. Sutrupinkite sūrį su mėlynuoju pelėsiu ir sumaišykite su sūrio mase.

4. Ja įdarykite krepšelius, šaukite į orkaitę ir kepkite dar 15 min.