JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
6–8 asm.
Gaminimo laikas: apie 2 val.
500 g miltų
7 g sausų mielių
350–400 ml šilto vandens
Žiupsnelio druskos
5–6 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
2–3 šviežio rozmarino šakelių
2–3 šviežio čiobrelio šakelių
1 saujos mėgstamų alyvuogių
TORRES NATUREO nealkoholinio vyno „Rose“ (patiekimui)
Miltus sumaišykite su sausomis mielėmis ir užpilkite šiltu vandeniu. Įmaišykite druską.
Tešlą gerai minkykite rankomis (apie 7 min.). Sudėkite ją į švarų indą ir apšlakstykite dviem šaukštais TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“.
Uždenkite tešlą drėgnu rankšluosčiu ir kildinkite kambario temperatūroje apie 45 min., kol padvigubės.
Iškilusią tešlą sudėkite į kepimo formą, pirštais įspauskite duobutes, sudėkite prieskonines žoleles, alyvuoges ir viską gausiai apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi, užberkite druskos.
Kepkite orkaitėje 210 °C temp. apie 20 min.
Iškeptą duonelę supjaustykite ir patiekite su TORRES NATUREO nealkoholiniu vynu „Rose“.
Gardžių atradimų.