Reikia:
4 puselių konservuotų marinuotų keptų paprikų
100 g kreminio sūrelio (Philadelphia tipo)
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
Aliejaus kepti
1 prancūziško batono
30-40 g salotų lapų
1-2 vid. dydžio pomidorų
1 nedidelio raudonojo svogūno
8-10 marinuotų cukinijų riekelių
50 g tarkuoto kietojo sūrio
Paprikas sutrinkite kartu su kreminiu sūreliu, pagardinkite druska ir pipirais.
Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, dėkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį "Black Angus" ir kepkite iš kiekvienos pusės po 3-4 min arba iki norimo iškepimo lygio. Iškepusį didkepsnį išimkite, palikite „pailsėti“ bent 5 min, tuo tarpu pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Supjaustykite didkepsnį griežinėliais.
Prancūzišką batoną perpjaukite pusiau išilgai, lengvai prispauskite minkštimą. Pagrindą patepkite paprikų padažu, sudėkite salotų lapus pramaišiui su pomidorų ir svogūnų griežinėliais. Sudėliokite cukinijų riekelės bei didkepsnio griežinėlius.
Kitą batono pusę patepkite paprikų padažu, užberkite kietojo sūrio ir uždenkite suvožtinį.