Reikia:
1 jautienos didkepsnio
2 skiltelių česnako
50 g sviesto
1 šaukšto aliejaus
šlakelio raudonojo vyno
60 ml riebios grietinėlės
80 ml stiprios kavos
druskos, juodųjų pipirų
Didkepsnį iškepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite po 3–5 min. iš abiejų pusių, priklausomai nuo to, kaip iškepusį kepsnį mėgstate.Didkepsnį išimkite ir į tą pačią keptuvę sudėkite sviestą ir trintus česnakus. Maišydami kepkite apie 1 min.Supilkite vyną, padidinkite kaitrą minutei, kad vynas nugaruotų.Tuomet supilkite grietinėlę, kavą, įberkite druskos, pipirų ir kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol padažas sutirštės.Patiekite padažą su didkepsniais.